Izvor:
23.05.2017 u 14:59
0

PEVAČICA OČAJNA ZBOG KRVOPROLIĆA NA NJENOM KONCERTU: Moli da joj oproste, a evo šta su joj poručile koleginice! (FOTO)

Fanovi pevačice Ariane Grande evakuisani su iz Arene u Manchesteru u ponedjeljak naveče nakon eksplozije na koncertu, koja je na prvu ocenjena kao teroristički napad. Policija je objavila da je najmanje 22 mrtvih i 59 povređenih.

Ariana je potvrdila da nije povređena te se oglasila kratko na Twitteru, nedugo nakon tragedije: ‘Slomljena sam. Žao mi je od sveg srca, nemam reči.’ Naravno, prijatelji i obožavatelji su joj odmah počeli odgovarati da se nema šta izvinjavati te da ni ona niti iko od njih nisu krivi za tragediju koja se dogodila.

Pevačica je navodno otkazala ostatak svetske turneje, a prema pisanju portala TMZ trebala je nastupati u Engleskoj, Belgiji, Poljskoj, Nemačkoj i Švajcarskoj, ali odlučila je celu evropsku turneju staviti na čekanje.

Otkako se vest proširila, slavni poput Taylor Swift, Cher i Harryja Stylesa ostavljaju na društvenim mrežama poruke podrške.

Arianin menadžer, Scooter Braun, objavio je saopštenje na Twitteru u kojem je rekao: ‘Večeras su naša srca slomljena. Reči ne mogu izraziti tugu prema ljudima i porodicama pogođenima ovim bezumnim napadom. Oplakujemo živote dece i voljenih koji su oduzeti ovim kukavičkim činom. Zahvalni smo na brzoj reakciji svim ljudima u Manchesteru koji su pohrlili u pomoć i pomogli spasiti živote. Molimo vas da mislite i molite za žrtve, njihove obitelji i sve one pogođene napadom.’

Britanska premijerka Theresa May izjavila je u utorak ujutro kako predstavnici vlasti rade na utvrđivanju detalja eksplozije na koncertu u Manchesteru u kojoj je poginulo najmanje 19 osoba, dodajući kako se taj događaj tretira kao 'užasan teroristički napad".

U eksploziji u ponedjeljak naveče na koncertu američke pjevačice Ariane Grande u engleskom gradu Manchesteru smrtno je stradalo najmanje 22 osobe, a 59 ih je povređeno.

Kako saznaje Reuters od dva američka zvaničnika koji su želeli ostati anonimni, početni znakovi ukazuju kako je eksploziju izazvao bombaš samoubica.

Jutarnji.hr
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter