Izvor:
24.05.2017 u 15:45
0

PUTIN: NEPRIHVATLJIVO KRŠITI INTERESE SUVERENIH DRŽAVA!

Kategorički je neprihvatljivo raditi u suprotnosti sa interesima suverenih država i primenjivati politiku dvostrukih standarda prilikom rešavanja problema regionalne i globalne bezbednosti, izjavio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

– Efikasno rešavanje tih komplikovanih problema zahteva koordinaciju napora svih članova svetske zajednice. Pritom, izuzetno je važno pridržavati se principa međunarodnog prava prilikom osiguravanja regionalne i globalne bezbednosti“, rekao je Putin u poruci koju je pročitao sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev na otvaranju Međunarodne konferencije visokih predstavnika za bezbednost.

– Želim da naglasim da je Rusija spremna na bližu saradnju sa svim zainteresovanim partnerima kako bi se umanjile pretnje i izazovi sa kojima se susreće čovečanstvo – zaključio je ruski predsednik, preneo je Sputnjik.

Patrušev je potom u svom obraćanju naveo i da je Rusija spremna da pruži podršku Velikoj Britaniji i Filipinima zbog nedavnih terorističkih napada koji su se dogodili u tim zemljama.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter