Izvor:
25.05.2017 u 22:51
0

Tramp na sastanku NATO: Fokus na terorizmu, imigraciji i Rusiji!

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je danas na svom prvom samitu NATO članice da učine više u borbi protiv terorizma i imigracije, kao i po pitanju Rusije.

"NATO u budućnosti mora da stavi veći fokus na terorizam i imigraciju kao i pretnje od Rusije i sa istočnih i južnih granica NATO", rekao je Tramp otkrivajući spomenik posvećen 11. septembru u novom sedištu NATO u Briselu.

On je potom napomenuo da 23 od 28 članica NATO još uvek ne plaća ono što bi trebalo za svoju odbranu.

"To nije fer prema ljudima i poreskim obveznicima SAD. Mnoge od tih zemalja duguju veliki novac od ranijih godina", dodao je Tramp.

Tramp je na početku samita pozvao kolege da održe minut ćutanja za žrtve bombaškog napada u Mančesteru koji je opisao kao "varvarski i divljački napad na našu civilizaciju", prenosi AFP.

"Sve nacije ovde danas žale sa vama i stoje uz vas", rekao je Tramp britanskoj premijerki Terezi Mej.

tanjug.rs
Foto: Twitter/New York Daily News, Twitter/ItalyatNATO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter