Izvor:
26.05.2017 u 13:20
0

REKAO JOJ JE SAMO DVE REČI: Napadač iz Mančestera zvao majku pre napada!

Salman Abedi, osumnjičen za bombaški napad u Mančesteru, telefonirao je majci nekoliko sati pre napada i rekao joj "Oprosti mi", saopštio je portparol libijskih anti-terorističkih snaga.

Portparol Ahmed bin Salem dodao je da su Abedijeva majka i troje braće u Libiji pozvani radi ispitivanja, preneo je sinoć AP.

Bin Salem je kazao da je njegova majka rekla istražiteljima da je njen sin otputovao iz Libije za Englesku samo četiri dana pre bombaškog napada i da ju je zvao na dan napada.Još jedan Abedijev brat, Hašim, kao i njegov otac uhapšeni su u Tripoliju u sredu.

Bin Salem je dodao da libijski istražitelji smatraju da je, na osnovu onoga što im je Hašim rekao, Salman Abedi "delovao sam".

Bin Salem je takođe kazao da im je Hašim Abedi ispričao da je Salman naučio na internetu kako da pravi eksploziv i da je "želeo pobedu Islamske države", prenosi AP.

Tanjug
Foto: Twitter/News_Executive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter