Izvor:
27.05.2017 u 15:09
0

AMERIČKI MEDIJI TVRDE: Klinton na samrti, sprema poslednju ispovest!

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država Bil Klinton, koji je naložio zločinačk NATO agresiju na Srbiju 1999, nalazi se na samrtničkoj postelji, tvrde američki mediji.

Prema njihovom pisanju, Klinton je u grad Litl Rok u Arkanzasu pozvao svoje najmilije kako bi se oprostio od njih. Nekadašnji lider Amerike tamo planira i da uradi svoj poslednji intervju, u koje navodno želi da okaje sve svoje grehe.

– U tom gradu se polako okupljaju članovi porodice koji se spremaju za poslednji pozdrav s njim. Ali čak ni oni ne znaju da Klinton planira svoj oproštajni intervju. Reporter iz neuglednih novina Limerik, koji ga je privi intervjuisao kad se kandidovao za guvernera, pozvan je u Klintonovu predsedničku biblioteku. Razgovor Klintona s novinarom biće njegova poslednja ispovest kako bi mogao da umre čiste savesti – prenosi američki portal, dodajući da bi on u intervjuu mogao da prizna afere, ali i prljave poslove u koje je bio umešan sa suprugom Hilari.

Podsetimo, mediji su pisali da bivši lider SAD-a boluje od kancera, zbog čega fizički izgleda jako loše.

– Rak ga jede živog. Njegovi prijatelji pričaju da je mnogo propao iako se još uvek pojavljuje u javnosti i trudi se da izgleda dobro. Moguće je da je iscrpljen od hemoterapija.

Jedna od teorija koja se pojavila jesti i da boluje od side ili sifilisa, koje je zaradio u brojnim ljubavnim aferama, a navodi se i da je narkomanski zavisnik.

– Opšte je poznato da je Klinton ljubitelj kokaina. Leri Nikols, njegov bivši zaposleni tokom izbora za guvernera Arkanzisa, otkrio je da je bivši lider SAD sa svojom ekipom švercovao narkotike u tu državu još od 1982. Navodno je čak završio u bolnici zbog problema sa sinusima, a pravi razlog je bio taj što je preterao sa konzumacijom kokaina – navode mediji.

Izvor: srpski telegraf
Foto: Twitter, Facebook/Bill Clinton

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter