Izvor:
28.05.2017 u 18:24
0

SKRENULA LEVO: Izbegla masakr u Mančesteru jer nije shvatila majčin SMS, ali majki nije bilo spasa! (VIDEO)

Devojčica (15) koja se odvojila od majke i zagubila u gužvi pred koncert u "Mančester areni" preživela je zato što je pogrešno pročitala gde treba da se nađu.

Šarlot Favel je zalutala posle koncerta u Mančesteru, pa joj je njena majka Vendi poslala poruku sa uputstvom gde da se nađu.

Ona je, međutim, pogrešno pročitala poruku, i otišla na suprotnu stranu – što joj je i spasilo život. Vendi (50), nastavnica u osnovnoj školi, poginula je u eksploziji dok je Šarlot bila udaljena 50 metara od nje i preživela je.

"Pročitala sam pogrešno tekst. Da sam otišla ka desnim vratima, ja možda ne bi bila ovde. Ali ja se otišla ka vratima koja su levo", ispričala je devojčica.

"Uporno sam pokušavala da dobijem majku telefonom nadajući se da će je bez svesti i da će se probuditi, ali nikad se nije javila", neutešna je devojčica.

Šarlot, koji je bio na koncertu sa sa dečkom Lijem Dejvisom, 16, nije znala da je njena mama je mrtva do srede. Lijeva majka je ozbiljno ranjena u napadu, ali nije životno ugrožena.

The Sun
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter