Izvor:
29.05.2017 u 15:39
0

OKREĆE NOVI LIST: Tramp želi da menja osoblje Bele kuće!

Američki predsednik Donald Tramp zbog curenja informacija razmatra promene u sastavu osoblje Bele kuće i dovodjenje advokatskih timova i iskusnih stratega za odnose s javnošću.

Tramp je nezadovoljan nesposobnošću njegovog tima da se nosi sa sve većom krizom zbog navodnog mešanja Rusije u prošlogodišnje predsedničke izbore u SAD, navodi agencija AP.

On je juče optužio medije da od procurelih informacija iz Bele kuće fabrikuju lažne vesti.

Predsednik SAD po povratku u Vašingtom mora da se suoči sa kontroverzama, posle pisanja lista Vašingtpn post da je njegov zet i savetnik Džared Kušner u decembru razgovarao s ruskim zvaničnicima o uspostavljanju tajnog kanala komunikacije izmedju Trampovog prelaznog tima i Kremlja.

U četvrtak je „Vašington post“ objavio, pozivajući se na „ljude upoznate sa istragom“, da je Kušner navodno pod istragom FBI zbog kontakata sa ruskim zvaničnicima. U petak je list izvestio da je Trampov savetnik navodno sa ambasadorom Rusije u SAD Sergejem Kisljakom razmatrao mogućnost uspostavljanja kanala veze između američke administracije i Kremlja.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter