Izvor:
01.06.2017 u 21:56
0

Putin: NEISKUSTVO JE TRAMPOVA PREDNOST!

Predsednik Rusije Vladimir Putin smatra da političko neiskustvo američkog predsednika Donalda Trampa ne predstavlja manu, već prednost zbog toga što, kako je naveo, ima svež pogled na svet.

On je na sastanku sa urednicima vodećih svetskih medija rekao da je Rusija ohrabrena Trampovim izjavama tokom kampanje u kojima je izrazio žaljenje zbog toga što se rusko-američki odnosi na najnižem nivou i obećao da će raditi na njihovom poboljšanju.

Moskva se nada da će uspeti da zasnuje konstruktivan dijalog sa Trampovom administracijom, rekao je Putin.

Rusija, prema njegovim rečima, ume da bude strpljiva.

Opisavši Trampa kao "neposrednu i iskrenu osobu" Putin je rekao da dok neki smatraju Trampovo nedovoljno političko iskustvo manom, on veruje da je to njegova prednost zato što ima "svež par očiju".

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter