Izvor:
19.06.2017 u 15:32
0

LONDONSKA POLICIJA IZDALA SAOPŠTENJE: Prerano reći da je preminuli kod džamije ubijen!

Britanska policija saopštila je danas da je prerano recći da li je osoba koja je noćas preminula kod džamije u Londonu ubijena u napadu kombijem koji je uleteo među muslimanske vernike.

"Napad se desio kad je muškarac već dobijao prvu pomoć na licu mesta. Nažalost taj čovek je umro", rekao je visoki policijski zvaničnik i nacionalni koordinator za borbu protiv terorizma Nil Basu. On je dodao da eventualna uzročna veza između njegove smrti i napada biti predmet istrage. "Prerano je reći da li je njegova smrt rezultat ovog napada", naveo je on.

Basu je takođe rekao da je prerano govoriti i o motivima napadača, ali da incident ima sva obeležja terorističkog napada.

Takođe je potvrdio da su sve žrtve napada muslimani.

"U ovoj ranoj fazi istrage niko drugi nije osumnjičen niti prijavljen policiji i nema navoda o tome da je iko zadobio povrede nožem", rekao je Basu, prenosi BBC. On je dodao i da u kombiju nije bilo nikog sem vozača. Mediji su preneli da je jedna osoba poginula, a 10 povređeno kada je kombi noćas uleteo među muslimanske vernike kod džamije.

tANJUG
Foto: twitter/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter