Izvor:
19.06.2017 u 17:19
0

INDIJKA SE PORODILA U AVIONU: Beba dobila doživotno besplatno letenje! (VIDEO)

Na međunarodnom komercijalnom letu aviokompanije Džet Ervejz 20-godišnja Indijka rodila je dečaka koji je kao poklon dobio besplatno doživotno putovanje ovom avio kompanijom.

Neimenovana žena porodila se na letu Boinga 737, dok je prevozio 162 putnika između Danmana u Saudijskoj Arabiji i Kočija u Kerali u Indiji.

"Putnica je na 10.500 metara nadmorske visine rodila dečaka", navodi se u saopštenju aviokompanije i dodaje da su bolničari i osoblje u avionu pomogli pri porođaju.

Avion je usled ovog događaja promenio pravac i sleteo u Mumbaj odakle su majka i novorođenče prevezeni u bolnicu, a zvaničnici bolnice u Mumbaju navode da su i majka i beba dobro, prenosi AFP.

Džet Ervejz je u saopštenju naveo da je to bio prvi put da je beba rođena na letu aviokompanije i da joj je zato obezbeđeno doživotno besplatno putovanje na letovima te kompanije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter