Izvor:
21.06.2017 u 22:18
0

Šojgu posle provokacije NATO aviona: Situacija se pogoršava, formiramo novih 20 jedinica! (VIDEO)

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu rekao je danas da se bezbednosna situacija u blizini ruskih granica pogoršava zbog aktivnosti NATO.

Šojgu je tokom puta u rusku enklavu Kalinjingrad naveo da su vežbe NATO-a u baltičkom regionu primer sve većeg prisustva alijanse u toj oblasti i dodao da vežbe velikih razmera ukazuju na "antiruski kurs" NATO-a.

On je kazao da će ruska vojska formirati 20 novih jedinica duž svojih zapadnih granica do kraja godine.

Podsetimo, lovac NATO F-16 pokušao je danas da se približi avionu ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua nad neutralnim vodama Baltika, ali oterao ga je moćni ruski presretač Su-27!

Kako ocenjuju ruski mediji, u pitanju je pokušaj provokacije NATO snaga za vreme leta ruskog ministra za Kalinjingrad.

Avion Šojgua leteo je u pratnji eskadrile ruskih lovaca Su-27.

Nakon što je avion NATO pokušao da se približi avionu ruskog ministra, između njih se postavio ruski lovac, koji se zarotirao i pokazao pilotu da je naoružan, nakon čega se NATO avion povukao.

informer.rs
Foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter