Izvor:
23.06.2017 u 15:37
0

DRAMATIČNO! POPEO SE NA OGRADU I BIO SPREMAN DA SKOČI: Reakcija hrabrog policajca će vas oduševiti! (VIDEO)

Kamera koje se nalazi na uniformi kalifornijskih policajaca snimila je dramatičan momenat sprečavanja muškarca da izvrši samoubistvo.

Policajac Gras Valeja u blizini Sakramenta vukao je muškarca kako bi ga odvojio od ograde na koju se penjao da bi skočio na auto-put.

"Zašto mi ne kažete šta se dešava? Ne moram ni da vas dodirnem, samo želim da razgovaram", rekao je policajac.

Nekoliko sekundi kasnije muškarac je počeo da se penje na ogradu, a policajci su potrčali i zgrabili ga za noge. Kada su ga spustili, stavili su mu lisice.

"Znam da se boriš protiv nas, ali ne želim da ovo uradiš. Ne želim da skočiš", kazao mu je policajac.

Potom su ga odveli u automobil gde su razgovarali s njim i pozvali hitnu pomoć. Policijska uprava izdala je saopštenje u kojem se navodi kako policajce često zovu kada su ljudi u očajnim trenucima.

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter