Izvor:
24.06.2017 u 13:03
0

Tramp: Zabrinjavajuće što su Maler i Komi dobri prijatelji !

Veoma je zabrinjavajuće to što je čovek koji sada vodi istragu o Rusiji – Robert Maler, dobar prijatelj sa bivšim direktorom FBI Džejmsom Komijem, rekao je predsednik Donald Tramp u intervjuu televiziji Foks.

Tramp nije hteo konkretno da odgovori na pitanje da li bi u nekom trenutku Maler trebalo da se izuzme iz istrage koju vodi o mešanju Rusije u izbore u Americi, već je rekao "videćemo".

Američki predsednik je tu istragu nazvao "lovom na veštice".

Pre nekoliko nedelja na Tviteru Tramp je napisao da je bivšem direktoru FBI-a Džejmsu Komiju "bolje da se nada da ne postoje snimci njihovih razgovora", da bi u četvrtak, takođe na Tviteru, priznao da on takve snimke nema.

Sada je to pojasnio i na TV Foks.

– Ja nisam snimao razgovore sa Komijem i nemam nikakve snimke. Ja nisam snimao, ali kada je on saznao da postoje neki snimci, vladini ili već nečiji – mislim da je promenio svoju priču. Morate to da proverite i da on kaže šta se zaista dogodilo. Ja svoju priču nisam menjao, moje tvrdnje su uvek bile ispravne i istinite – rekao je Tramp, prenosi Glas Amerike.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter