Izvor:
26.06.2017 u 18:20
0

JEZIVO: Procureli snimci mučenja iz severnokorejskog zatvora (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)!

U javnost su "procureli" šokantni snimci iz severnokorejskih zatvora, u kojima zatvorenici nakon mučenja neretko priznaju zločine koje nisu počinili.

Na snimku iz 2012, koji je objavio news.com, vidi se premlaćivanje žene koja je optužena za seks s muškarcima iz Kine i Južne Koreje, i mučenje jednog muškarca.

Snimak je procureo samo nekoliko dana nakon smrti američkog studenta Ota Varmbira. On je preminuo nakon što je pušten iz severnokorejskog zatvora u stanju kome.

Lekari u Virdžiniji potvrdili su kako je Varmbir pretrpeo ozbiljne povrede mozga i sumnjaju da su nastale kao posledica kardiopulmonalnog zastoja koji je prekinuo dovod krvi u mozak, a to se dogodilo dok je bio u pritvoru.

Severna Koreja odbacila je optužbe o zlostavljanju 22-godišnjeg Varmbira dok je bio u pritvoru i u izveštaju osudila "neutemeljeno mišljenje prema kojem je umro od mučenja i zlostavljanja tokom navikavanja na prisilan rad".

U istom izveštaju rečeno je kako su ga lekari "vratili u život" nakon što je njegovo "srce gotovo stalo", ali drugih detalja o njegovim zdravstvenim problemima nije bilo, prenosi portal Index,hr.

UPOZORENJE: Snimak je uznemirujućeg sadržaja

Foto: Salt/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter