Izvor:
27.06.2017 u 13:31
0

ODNELA PRVE ŽIVOTE: Droga „Pinki“ ubija i u Austriji!

Nova droga "Pinki", koja je veoma opasna, odnela je prve živote u Austriji.

"Ako bih imao izbor između ruskog ruleta i ove droge onda bih izabrao pištolj, jer su mi šanse da preživim veće", ukazuju iz Savezne kriminalističke službe Austrije.

Droga "U-47700", koja se u narko sceni naziva "Pinki", je najtvrđa droga koja se ikada pojavila u Austriji.

Ona je tako dozirana da je dovoljno svega par miligrama da prouzrokuje dejstvo.

Sam dodir može voditi ka predoziranju, upozoravaju u policiji.

Kriminalistička služba pokrajine Koruške potvrdila je da je u jednoj bolnici preminuo jedan 38-godišnjak koji je ovaj narkotik sebi ubrizgao.

Ovaj narkoman nije uspeo ni da izvadi iglu iz ruke i umro u roku od par sekundi.

Inače narkotestovi ne otkrivaju "Pinki", drogu koja se tek par meseci nalazi u opticaju i koja je odgovorna za desetine žrtava u SAD, a među njima je navodno i pevač Prins.

"Pinki" se proizvodi u Kini i preko "Darkneta" može da se nabavi gram za 30 evra.

Kriminalistička služba trenutno analizira puteve distribucije ove droge, koja je navodno osam puta "jača" o heroina, u Austriji.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter