Izvor:
27.06.2017 u 16:38
0

ČOVEK NAŠAO BEBU U KONTEJNERU I SPASIO JOJ ŽIVOT: Roditelji je bacili jer su mislili da neće biti zdrava!

Čovek koji je sakupljao smeće iz kontejenra u Kini, ugledao je bebu, koju je jedan kineski par bacio, odneo je u bolnicu ispasio joj život, piše londonski "San".

Lakari su kasnije uspeli da uđu u trag roditeljima, koji su bacili bebu jer je bila teška samo 1,5 kilograma i prevremeno rođena.

Oni su izjavili da su bebu bacili jer su mislili da neće biti zdrava, međutim, lekari su pregledom ustanovili da je bebino zdravstveno stanje potpuno uredu.

Roditelji su izjavili da nisu dobro promislili pre nego što su bacili bebu i obećali policiji da će voditi računa o njoj.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter