Izvor:
27.06.2017 u 20:54
0

„CNN“ PROVALJEN: Procurili snimci kako su lažirali vesti! (VIDEO)

Istaknuti producent CNN-a Džon Bonifild snimljen je tajnom kamerom kako spekulacije o navodnim vezama Donalda Trampa i Rusije naziva „običnim smećem".

Bonifild u tajnom snimku priznaje da je antirusko izveštavanje Si-En-Ena uslovljeno isključivo rejtinzima.

–To je uglavnom obično smeće. Mi nemamo nikakav veliki dokaz – rekao je Bonifild u snimku koji je objavio konzervativni aktivista Džejms O'Kif na sajtu Prodžekt veritas.

Snimak je nastao dok je Bonifild razgovarao sa nepoznatim novinarom koji se raspitivao o „ruskom narativu" u Si-En-Enu.

– Zašto se na Si-En-Enu stalno čuje 'Rusija ovo, Rusija ono'…? – raspitivao se novinar.

– Zbog rejtinga – odgovorio je Bonifild.

– Naša CIA stalno pravi neke podvale, a mi manipulišemo vladama. Mislim da je predsednik verovatno u pravu kada kaže da je to lov na veštice – priznao je Bonifild.

Ispostavilo se da se strategija isplatila.

– Naši rejtinzi su neverovatno visoki sada – rekao je Bonifild.

Koliko daleko se ide u ovoj strategiji otkriva svedočenje Bonifilda o tome da je direktor ove kuće novinarima rekao da prestanu da prate klimatske dogovore i da se vrate na Rusiju.

Tri novinara CNN dala su otkaz zbog talasa skandala sa člankom o navodnim vezama štaba Donalda Trampa i njegovog saradnika Entonija Skaramučija sa ruskim fondom RFPI, saopštio je CNN.

informer.rs
Foto: veritasvisuals/youtube printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter