Izvor:
29.06.2017 u 14:54
0

ZOVU GA HANIBAL KANIBAL I UTERUJE STRAH U KOSTI: Najopasniji serijski ubica već 39 godina sedi u kavezu od neprobojnog stakla! (VIDEO)

Ozloglašeni serijski ubica Robert Modsli, u Velikoj Britaniji poznatiji kao "Hanibal kanibal", postao je zatvorenik koji najduže izdržava kaznu u samici, čak 39 godina.

Modsli (64) proveo je skoro 40 godina u samici zbog ubistva četvoro ljudi, uključujući i tri zatvorenika.

23 sata dnevno provodi u "kavezu" od neprobojnog stakla u kome se nalazi nameštaj od kompresovanog kartona. Ova ćelija je posebno za njega napravljena kada je 1983. i zvanični proglašen za najopasnijeg zatvorenika u Britaniji.

Prva žrtva mu je bio izvesni Džon Farel za koga tvrdi da mu je pokazao slike dece koju je zlostavljao. Ubio ga je 1973. godine i potom je osuđen na doživotnu robiju, međutim, premešten u psihijatrijsku bolnicu.

Četiri godine kasnije, Modlsi je sa još jednim zatvorenikom jednog pedofila uzeo kao taoca gde su ga ubijali 9 sati. Kada su čuvari najzad uspeli da uđu u ćeliju, žrtva je bila izmrcvarena, a jedan delić mozga mu je nedostajao.

Tako je ovaj ubica i dobio svoj nadimak.

Posle tog zločina, prebačen je u zatvor Vejfild. Posle svega tri nedelje, ubio je dvoje ljudi u jednom danu. Stražarima je samo mirno rekao: "Faliće vam dvojica na prozivci".

Modsli se smatra za jednog od najozloglašenijih zatvorenika današnjice u Velikoj Britaniji. Tokom dana, dozvoljeno mu je da vežba jedan sat, a čuva ga šest stražara.

I dok tamošnji mediji prenose kako je ovaj ubica proveo svoj 64. rođendan u zatvoru, mnogi čitaoci smatraju da jedan takav čovek ne treba toliko da živi o trošku države, pogotovo ne posle takvih zločina.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube Printscreen/Early Summer

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter