Izvor:
29.06.2017 u 23:41
0

STIGLA IH KAZNA: Ukrajina plaća zbog zabrane nastupa Rusima na Evroviziji!

Evropska radiodifuzna unija saopštila je danas da je ukrajinskom javnom servisu odredila "značajnu novčanu kaznu" zbog toga što je ta zemlja zabranila ruskoj pevačici Juliji Samojlovoj da učestvuje na takmičenju za pesmu Evrovizije, javio je AFP.

"Upravni odbor za takmičenje (za pesmu Evrovizije) preporučio je da bi UA:PBC (Nacionalna javna radiodifuzna kompanija Ukrajine) trebalo da dobije značajnu kaznu", navodi se u saopštenju EBU.

Portparol EBU Dejv Gudman nije otkrio koliki je iznos u pitanju, ali je direktor UA:PBC Zurab Alasanija rekao da bi kazna mogla da bude i 200.000 evra.

Ukrajina je zabranila nastup na ovogodišnjem "Evrosongu" Samojlovoj, uz objašnjenje da je ona navodno nelegalno ušla na Krim i nastupala tamo 2015. godine.

Izvor:tanjug.rs
Foto:Twitter/Ukraine News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter