Izvor:
03.07.2017 u 14:18
0

DRAMA NA AERODROMU: Prekid rada londonskog aerodroma Getvik zbog drona!

Zbog drona koji je leteo blizu londonskog aerodroma Getvik, zatvarena je aerodromska pista i preusmeravano pet letova.

Portparol aerodroma kazao je da je se incident desio u nedelju uveče, a da je pista u dva navrata bila zatvorena na devet i na pet minuta, nakon što je dron uočen, prenosi BBC.

Britanska kompanija Izidžet saopštila je da je preusmerila četiri leta, dok je Britiš ervejz saopštio da je jedan avion preusmerio na drugi aerodrom, dok su drugi avioni morali da kruže u vazduhu kao mera opreza.

Policija u Saseksu i dalje istražuje slučaj.

Aerodrom Getvik izdao je saopštenje u kome je naveo da su sve operacije na pisti bile obustavljene između 18:10 i 18:19 i u periodu od 18:36 do 18:41 sati po lokalnom vremenu.

Tanjug
Foto: Arhuva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter