Izvor:
12.07.2017 u 21:19
0

STRAVIČNA TRAGEDIJA POTRESA ITALIJU: Veliki talenat Parme ubio majku i 11-godišnju sestru! (VIDEO)

Jezivo ubistvo potresa Parmu, fudbaler Solomon Njantaki priznao je ubistvo majke i 11-godišnje sestre.

One su pronađene u kući, u lokvi krvi na podu, a 21-godišnji ubica poreklom sa Gane priznao je da je oduzeo život 43-godišnjoj majci Nfum i sestri Magdaleni.

Solomon je uhapšen pet sati posle ubistva, prepoznat je zahvaljujući fotografijama i snimcima sa gradskih kamera, kada je ušao u voz ka Milanu.

Čim je izašao na odredištu, policija ga je identifikovala i zaustavila. Sve se dogodilo u utorak uveče u 21 čas, Solomonov brat, 25-godišnji Rejmond, ušao je u stan u neverici.

Nedužne žrtve su izbodene u stanu multietničkog kvarta San Leonardo, a Rejmond nije uspeo da se oporavi od šoka. Krv je bila svuda, na podu, zidovima, u nekoliko soba, pa je i za istragu bilo teško da što pre ustanove kako se sve dogodilo.

Solomon je prethodno igrao za Parmu u omladinskom timu i u prvi tim planirao je da ga uvede Roberto Donadoni, posle čega je došlo do sunovrata kluba. Igrao je za Imoleze u Seriji D i odjednom je prestao da se bavi fudbalom. U to vreme, postao je blizak ljudima koji su optuženi za teške zločine u Italiji.

Telegraf
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter