Izvor:
13.07.2017 u 02:26
0

JEZIVO: Deca se brčkaju i ne slute da ih vreba 400 ajkula! (VIDEO)

Fotograf Šon Skot bio je šokiran prizorom koji je video u vodi kod plaže Red blaf u zapadnoj Australiji.

Čovek nije mogao da da veruje svojim očima kada je ugledao dve ajkule od tri metra kako se približavaju grupi dece koja su se bezbrižno kupala.

„Nisam do sada video da su prišle tako blizu ljudima. Upravljao sam svojim dronom i video ajkule kako plivaju na metar dva od dece i prestravio se!“, rekao je Skot.

Deci koja su plutala na daskama samo nekoliko metara od obale, kada su im s enemani približile

„Bilo je neverovatno videti te dečake kako bezbrižno plivaju na leđima i prava je sreća da ih ove morske nemani nisu napale!“, rekao je Skot.

Fotograf je rekao da je srećan što se u pravo vreme našao na pravom mestu i zabeležio jedinstven trenutak u prirodi.

„Privilegija je videti te ajkule u prirodnom okruženju. Postojao je ogroman mamac koji je privukao stotine ajkula, ali ono što me je impresioniralo bilo je kako su ljudi i ajkule koegzistirali jedni kraj drugih“, rekao je Skot.

Sputnjik Srbija
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter