Izvor:
13.07.2017 u 02:46
0

Tramp: Slažem se s Putinom, bila bi mu draža Hilari!

Predsednik SAD Donald Tramp rekao je da bi predsednik Rusije Vladimir Putin bio srećniji da je Hilari Klinton došla na mesto predsednika Amerike, jer ona ne bi trošlila toliko novca na vojsku koliko on planira, dodavši da se on i Putin slažu "veoma, veoma dobro".

"Mislim da se slažemo veoma, veoma dobro. Mi smo neverovatno moćna nuklearna sila, a takvi su i oni. Nema smisla da nemamo neku vrstu odnosa", rekao je Tramp u intervjuu za "Hrišćansku medijsku mrežu" (Si-Bi-En, CBN), prenosi Rojters.

Tramp je takođe rekao da je dug sastanak sa Putinom dobar znak i da pokazuje da dve države mogu da sarađuju po pitanjima u kojima imaju zajedničke interese kao što je primirje u Siriji.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter