Izvor:
13.07.2017 u 17:11
0

Turska uhapsila 44 osobe povezane sa terorizmom!

Turski zvaničnici saopštili su danas da su uhapšene 44 osobe povezane sa kurdskim ekstremistima, pod sumnjom da su planirale terorističke napade, a među njima su i dve osobe osumnjičene da su učestvovale u dva odvojena napada u Istanbulu prošle godine.

Guverner Istanbula Vasip Sahin izjavio je da su uhapšeni osumnjičeni da je organizovao napad koji se u decembru desio na fudbalskom stadionu u kome je 46 osoba umrlo, i osoba osumnjičena da je organizovala napad na policiju prošlog juna, prenosi AP.

Prema njegovim rečima, izvedena hapšenja u Istanbulu i još četiri turske provincije, spasile su grad od ozbiljnih i senzacionalnih napada.

tanjug.rs
Foto: Twitter/gulsenpeksoy

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter