Izvor:
15.06.2016 u 20:37
0

JEZIVO OTKRIĆE: U nestanak trogodišnje Medlin Meken umešan je i FROJD?

Ser Klement Frojd, bivši radio-voditelj i britanski političar, bio je pedofil koji je seksualno zlostavljao devojčice starosti od oko 10 godina – i to decenijama.

Frojd, koji je preminuo 2009. godine, godinama je zlostavljao devojčicu koju je podizao kao svoju ćerku i silovao tinejdžerku u vreme dok je bio član parlamenta.

Njegova udovica, lejdi Frojd, izvinila se žrtvama svog supruga, govoreći kako je "šokirana, duboko ožalšćena i da se duboko izvinjava" za sve što je njen suprug radio.

Detektivi koji istražuju slučaj nestanka Medlin Meken doznali su da je Frojd vlasnik vile u Praja da Lus, u Portugalu – letovalištu iz kog je trogodišnja devojčica nestala 2007. godine. Klement Frojd se sprijateljio sa Mekenovima u sedmicama nakon nestanka njihove ćerke. Oni su dva puta boravili u njegovoj kući i ostali su sa njim u kontaktu.

Mekenovi su izjavili da su "užasnuti" otkrićem da je Frojd bio pedofil, a njegova porodica (tačnije, PR Metju Frojd) tvrdi kako pokojni političar uopšte nije bio u Portugalu u vreme Medlininog nestanka, kao i da ih policija nije kontaktirala.

Otkriveno je da je Frojd pedofil i silovatelj nakon što je jedna od njegovih žrtava kontaktirala novinarski tim emisije "Izlaganje" (Exposure) kanala ITV, koji je razotkrio i priču o pedofilskim aktima Džimija Savila, televizijskog voditelja, pre četiri godine. Silvija Vusli rekla je da se Frojd sprijateljio sa njenom porodicom 1948. godine, dok je radio u hotelu na jugu Francuske, a da je počeo da je zlostavlja kada je imala 10 godina. Četiri godine kasnije, usled porodične krize, njena majka upitala je Frojda i njegovu suprugu Džil da pripaze na Silviju pa se ona tako našla pod istim krovom sa svojim silovateljem koji ju je podizao kao detu. Silvija Vusli trpela je seksualno zlostavljanje sve do svoje 19. godine, kada je uspela da pobegne.

HappyTv.rs
Foto: YouTube Printscreen/kez panel/HiDeHo4

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter