Izvor:
18.07.2017 u 14:14
0

SKANDAL U BELOJ KUĆI: Demokrate optužene za saradnju sa Ukrajinom tokom izborne kampanje! (video)

VAŠINGTON – Bela kuća je optužila Demokratsku stranku da je prošle godine, tokom izborne kampanje, bila u dosluhu sa ukrajinskim vlastima, čime je uzvratila na napade demokrata zbog veza ljudi iz okruženja predsednika Donalda Trampa sa Rusijom.

Portparol Bele kuće Šon Spajser ponovio je optužbe da se jedan operativac Demokratske stranke sastajao sa zvaničnicima ukrajinske ambasade u Vašingtonu tokom izborne kampanje.

Prema Spajserovim rečima, očigledno je bilo mnogo više interesovanja poslednjih dana u vezi sa onim što je Demokratska stranka pokušala da učini u koodrinaciji sa ukrajinskom vladom. On kaže da je takva zavera načinjena da bi se "postigao cilj da se neko ukloni, što se na kraju i dogodilo".

Pol Manafort je morao da napusti Trampovu kampanju

Manafort je u avgustu 2016. napustio svoj položaj u Trampvoj kampanji, pošto su objavljeni detalji njegovih poslova sa proruskim liderima u Ukrajini, a tadašnji Trampovi izgledi na pobedu izgledali loše.

Upitan da li je to pitanje pokrenuto tokom posete ukrajinskog predsednika Petra Porošenka Vašingtonu, u junu, Spajser je rekao da ne zna, ali je rekao da je od tada "na dosluh demokrata sa ukrajinskom vladom definitivno skrenuto mnogo više pažnje".

Kurir
Video: Youtub

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter