Izvor:
19.07.2017 u 23:20
0

BOSANCI OJADILI ZLATARU U INSBRUKU: Udarili vlasnicu pesnicom, uhapšeni isti dan!

Dvojica državljana BiH uhapšeni su nakon što su, maskirani i naoružani, opljačkali zlataru u austrijskom gradu Fugenu i pretukli 52-godišnju vlasnicu.

Policija je odmah nakon pljačke krenula u potragu za napadačima i istog dana su uhapsili 27-godišnjeg državljanina BiH, prenose austrijski mediji.

Uhapšeni je priznao krivicu i pomogao policiji da nađe glavnog aktera pljačke. Sledeći dan, u subotu, 15. jula policija je uhapsila i drugog saučesnika, 34-godišnjeg državljanina BiH.

On nije priznao zločin ali su kod njega pronađeni svi potrebni dokazi: pribor za obijanje, odeća koja odgovara opisu svedoka, kao i nakit i gotovi novac.

Tužilac Insbruka naredio je da se odredi pritvor za prestupnike.

U petak, 15. jula, maskirani muškarac je upao u zlataru i pretio vlasnici. Uzeo je novac iz kase i tražio od nje da otvori sef sa nakitom i nekoliko puta je udario pesnicom u glavu.

Ubrzo je stigao vlasnik susjedne prodavnice koji je čuo viku i natjerao pljačkaša da pobjegne na motociklu.

Klix.ba
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter