Izvor:
21.07.2017 u 20:52
0

PRVA ŽRTVA ZEMLJOTRESA: Sinan poginuo kada je minaret pao na kafić!

Turčin Sinan Kurtoglu (39) i jedan Šveđanin (27) koji za sada nije imenovan, poginuli su u baru na grčkom ostrvu Kos kada je zemljotres počeo da ruši zgrade.

Kako prenose strani mediji, oni su stajali direktno ispred zida koji se srušio na pločnik, a preminuli su na licu mesta. Navodno, minaret sa obližnje džamije se obrušio na kafić. Povređeno je još sedmoro ljudi, od kojih je jedna osoba izgubila obe noge, javlja grčki portal Prototema.

Turski mediji prenose da je Kurtoglu sa veoma ozbiljnim povredama prevezen u Atinu, međutim, lekari nisu uspeli da mu spasu život. Dva povređena turska državljanina su trajektom prebačeni natrag u domovinu.

Podsetimo, snažan zemljotres magnitude 6,9 po Rihteru pogodio je u petak rano ujutro područje u blizini glavnih turskih i grčkih turističkih destinacija na Egejskom moru, pri čemu je poginulo dvoje, a ranjen veći broj ljudi.

Preko uskog kanala u Egejskom moru, u turskom Bodrumu, oko 70 ljudi je primljeno u bolnice, povređeno u pokušaju da pobegnu od potresa koji je u 01:30 posle ponoći po lokalnom vremenu pogodio to područje.

Kurir
Foto: Twitter/Printscreen/Haberle

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter