Izvor:
22.07.2017 u 22:36
0

HOROR LETOVANJE GRUPE TINEJDŽERA: Prvi put otišli samo na more, seksualno napadnuti dva puta za dva dana!

Četvoro britanskih tinejdžera po prvi put u životu uputilo se na putovanje van granica svoje zemlje kada su ih, kako tvrde, dva puta seksualno napali – a policija je ignorisala njihove vapaje u pomoć.

Tri djevojke i jedan mladić odsjeli su u u Alanji na turskoj obali, a 19 – godišnjakinja tvrdi kako ju je treće noći seksualno napao jedan od zaposlenih u hotelu i da je morala da ga odgurnuti.

Iduće noći druga devojka iz grupe je kako je napadnuta na plaži pa je morala da pobegne od grupe muškaraca, javlja britanski San.

Kada je četvorka pokušala da prijavi incidente, kažu kako su im se na recepciji hotela samo nasmejli. Mladi Englezi potom su se uputili u policiju gde su ispričali što se dogodilo, ali ni oni nisu reagovali.

Hotelsko osoblje tvrdi je kako je grupa mladih 'pila' i kako su bili u potrazi 'za grupnim seksom'.

Majka jedne od djevojaka kazala je kako su se potom posavetovali sa britanskom ambasadom gde su im rekli da napuste područje.

Jutarnji.hr
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter