Izvor:
28.04.2016 u 21:49
0

GORI FRANCUSKA: Demonstranti ponovo na ulicama, otkazani letovi!

Francuski demonstranti su se vratili na ulice zbog predloženih izmena zakona o radu, a protesti su doveli do otkazivanja i kašnjenja letova sa dva aerodroma.

Francuska televizija je emitovala snimke sukoba u Marseju i drugim mestima u zemlji. Protestna šetnja je organizovana kroz Pariz, prenosi AP.

Zbog štrajka kontrolora leta, otkazano je 20 odsto svih letova sa aerodroma Orli u Parizu, letovi sa Šarl de Gol aerodroma masovno kasne, objavljeno je danas na sajtovima aerodroma.

Francuska se suočava sa nizom štrajkova zbog reforme zakona o radu koji je trebao da podstakne preduzeća da zapošljavaju. Protivnici ovog predloga tvrde da će ovaj zakon ugroziti "teško stečenu zaštitu ranika" i da neće imati nikakav uticaj na izuzetno visoku stopu nezaposlenosti u ovoj zemlji.

Tanjug
Foto: Twitter/ShriBenjamin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter