parovi prijava happy zvezda prijava kviz

Uhapšen džoger-milioner koji je gurnuo ženu pod autobus!

 

Muškarac koji je uhapšen na osnovu sumnji da je, dok je džogirao, gurnuo jednu ženu pod autobus na londonskom mostu, identifikovan je kao američki milioner i investicioni bankar, ali on tvrdi da nije bio u Britaniji u trenutku kada se dogodio prestup za koji ga britanske vlasti terete.

Osumnjičeni, Erik Belkvist, uhapšen je juče nakon što je policija 8. avgusta uputila apel za pomoć u potrazi za džogerom za koga se veruje 

da je gurnuo 33-godišnju ženu pred autobus koji je nailazio, a koja je tom prilikom samo lakše povređena, što se vidi na snimcima sigurnosne kamere, prenosi danas londonski "Indipendent".

Pravna firma koju je Belkvist angažovao za svoju odbranu saopštila je da je "njen klijent greškom uvučen u ovaj slučaj".

"On kategorično negira da ima veze sa tim i ima nepobitan dokaz da je bio u SAD u trenutku kada se incident dogodio, te shodno tome očekujemo brzo rešenje za ove u potpunosti pogrešne optužbe", navodi se u saopštenju.

Belkvist, inače, radi za privatnu firmu koja se navi kapitalnim ulaganjem "Haton Kolins".

Londonska policija je, međutim, 8. avgusta saopštila da je 5. maja oko 07.40 sati 33-godišnja žena hodala istočnom stranom mosta kada ju je muškarac, koji je džogirao, dok se sa njom mimoilazio ramenom gurnuo na ulicu pred autobus koji je upravo nailazio, i koji ju je zamalo udario.

Policija je navela i da se 15-ak minuta kasnije džoger vratio i da je žena pokušala da sa njim razgovara, ali je on "nije prepoznao i nastavio je da džogira".

Policija je tada navela da još nije uspela da identifikuje džogera, ali ga je opisala kao belca u 30-im godinama.

 

Tanjug
Foto: Pixabay

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:50 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Glamur
19:15 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 PROVODADZIJA
22:05 U KORAK SA PAROVIMA
23:00 LUDA KUCA
24:30 Erotski film