Izvor:
15.08.2017 u 12:27
0

HOROR KOD PARIZA: Uleteo autom u piceriju, stradala devojčica (13)!

Trineastogodišnja devojčica je poginula, a najmanje 14 osoba je povređeno kada je sinoć vozač automobila BMW uleteo u piceriju Sesena u Sep Sortu, 36 kilometara istočno od Pariza, saopštva francuska policija i navodi da je vozač uhapšen.

Eksperti za eksplozive su nakon što su pretražili mesto nesreće utvrdili da nema nikavog oružja i odbacili mogućnost da je reč o terorističkom napadu.

Francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova je saopštilo da je vozač koji je uleteo u piceriju očigledno imao samoubilačke namere i da se veruje da incident nije povezan sa terorizmom, preneo je AP.

Prema rečima portparola Ministarstva unutrašnjih poslova Pjer-Anrija Brandea, muškarac koji je uleteo u piceriju ima 32 godine, iz susednog je grada La Fert-su-Žuar i veruje se da je pokušao da počini samoubistvo.

Brande je rekao da je u incidentu poginula devojčica stara 13 godine, a ne osam kako su mediji ranije izvestili, da je četvoro ljudi teže povređeno i još devetoro zadobilo lakše povrede.

Prema njegovim rečima, među povređenima je mlađi brat devojčice koja je poginula.

Trogodišnji povređeni dečak, kome je ugrožen život, helikopterom je prebačen u Pariz, a 13 povređenih je hospitalizovano.

Kako je izjavio neimenovani policijski zvaničnik, vozač je bio psihološki nestabilan i nije imao policijski dosije, a policija ne traga za pomagačima.

AFP navodi, pozivajući se na neimenovani izvor, da je vozač u nedelju pokušao da počini samoubistvo, ali neuspešno i da je odlučio da pokuša ponovo danas na ovaj način.

U Francuskoj je vanredno stanje na snazi od novembra 2015, kada su izvedeni teroristički napadi u Parizu u kojima je poginulo 130 osoba.

Informer.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter