Izvor:
15.08.2017 u 15:22
0

Brutalno ubistvo u noćnom klubu: Rusi nasmrt pretukli Italijana! (VIDEO)

Španske vlasti uhapsile su trojicu Rusa koji se sumnjiče da su u Ljoret de Maru do smrti pretukli Italijana, prenose svetski mediji.

Nikolo Ćati, 22-godišnji Italija, brutalno je pretučen pred desetinama svedoka. Umro je na putu do bolnice.

Ćati, koji inače živi blizu Firence, u popularnom Ljoret de Maru bio je sa prijateljima na odmoru. U petak su odlučili da posete noćni klub u kojem je mladić ubijen.

Navodno je razlog za divljačko prebijanje mladića bila činjenica što je u gužvi u klubu slučajno odgurnuo jednog od napadača.

“Bili su poput životinja“, komentarisao je jedan od prijatelja nesrećnog mladića.

Prijatelji su u jednom trenutku pokušali da mu pomognu, ali su samo zadobili pokoji udarac. Sa druge strane, desetine ljudi samo je stajalo sa strane i snimalo.

Prema nekim medijima, osumnjičeni Rusi su zatražili azil u Španiji. Neki pišu da se radi o Čečenima.

b92-net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter