Izvor:
15.08.2017 u 16:38
0

ZEMLJI PRETI KATASTROFA-Timošenko: Ukrajinu očekuju SANKCIJE zbog Severne Koreje!

Ukrajinu očekuju sankcije i katastrofa ako se potvrde informacije da je Kijev isporučivao oružje i vojne tehnologije Severnoj Koreji, ocenila je liderka opozicione partije "Otadžbina" Julija Timošenko.

"Ako ta informacija bude potvrđena, Ukrajina može da se nađe pod sankcijama, što znači da bi ostala bez ikakve pomoći civilizovanog sveta. To je katastrofa za našu državu", napisala je bivša premijerka na Fejsbuku.

Prema njenom mišljenju, nastala situacija je povezana sa politikom aktuelnih ukrajinskih vlasti. Rukovodstvo zemlje Timošenkova je nazvala "neprofesionalnim i kriminalnim", i ocenila da trenutno upravljanje državom vodi ka uništenju Ukrajine.

"Njujork tajms" je u ponedeljak, pozivajući se na tajne procene američkih obaveštajnih službi i istraživanje stručnjaka analitičkog centra Međunarodnog instituta za strateške studije Majkla Elemana, objavio da je Severna Koreja mogla preko crnog tržišta da nabavi za svoje balističke rakete motore proizvedene u ukrajinskoj kompaniji "Južmaš".

izvor/informer.rs

foto/facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter