Izvor:
18.08.2017 u 01:31
0

SPSKINJA SVEDOK INCIDENTA U BARSELONI: Odjednom su se čuli krici i nastao je haos! (foto)

Naša poznata fitnes instruktorka Diana Morić došla je sa grupom srpskih turista u Barselonu i prisustvovala je napadu koji se danas desio u centru grada kada je nepoznati napadač kombijem pokosio grupu pešaka.

Diana se odvojila od grupe jer je morala da ide na snimanje, kada je čula vrisak na ulici.

– U ulici La Rambla, gde se desio napad, gledala sam sve sa terase. Odjednom su se čuli krici i nastao je haos na ulici. Ova ulica je poznata po tome da je najviše turista iz čitavog sveta obilaze. Čula se vriska i dreka, a na hiljade ljudi su trčali jedno preko drugog – ispričala je ona.

Diana je rekla da su svi srpski turisti, koji su šetali ulicom kada se desio napad, dobro i da nema povređenih.

– Nema povređenih Srba. Ovde se ne zna još ništa jer je haos živi – objasnila je Diana.

Policija u Barseloni je saopštila da je beli kombi danas uleteo na trotoar u istorijskoj četvrti La Rambla i povredio nekoliko ljudi.

Prema natpisima nekih medija, poginulo je 13 osoba ali je policija zvanično saopštila da ima samo jedan mrtav i 32 povređena.

La Rambla je jedna od glavnih gradskih turističkih destinacija.

Kurir
Foto AP/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter