Izvor:
20.08.2017 u 21:11
0

UŽAS U FRANCUSKOJ: Požar blokirao putnike na želežničkim stanicama!

Više od 3.000 ljudi provelo je noć između subote i nedelje na nekoliko železničkih stanica na jugu Francuske zbog požara koji je blokirao veoma prometnu liniju od Marseja do Nice.

Kako se navodi, oko 1.300 putnika noć je provelo u Marseju, 1.700 u Tulonu i 270 u Nici, nakon što je izbio požar 20 kilometara istočno od Marseja, i proširio se sa obe strane pruge, saopštila je francuska železnička kompanija SNCF, prenosi AFP.

Oko 10 linija je bilo odloženo na nekoliko sati, a mnogi putnici su noć proveli u vozovima na stanici, gde im je SNCF obezbedila vodu i hranu.

Prilikom gašenja požara povređena su tri vatrogasca i jedna starija žena.

"Najviše smo se plasili topljenja kablova ili neke druge štete na šinama, ali dobra vest je da infrastruktura nije oštećena", rekao je portparol SNCF.

Tanjug.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter