Izvor:
23.08.2017 u 14:20
0

UŽASNA TRAGEDIJA: Novinarki odsečena glava u nesreći, bacili telo u vodu!

U vodama kod Kopenhagena pronađeno je obezglavljeno žensko telo, saopštila je danska policija, navodeći da je nakon identifikacije utvrđeno da se radi o švedskoj novinarki Kim Val.

"DNK tela se poklapa sa Kim Val", saopštila je policija na Tviteru najavljujući uskoro konferenciju za novinare, prenosi Rojters.

Danska policija je pre nekoliko dana saopštila da je Val, koja se vodila kao nestala od 11. avgusta kada je intervjuisala vlasnika jedne podmornice, preminula u nesreći koja se dogodila na tom plovilu, pre nego što je potonulo.

Vlasnik podmornice Peter Madsen je, kako je saopšteno, njeno telo bacio u more, prenosi AFP.

Madsen, koji je optužen za ubistvo iz nehata, rekao je policiji i sudu da je "došlo do nesreće na podmornici koja je prouzrokovala smrt Kim Val, i da ju je nakon toga bacio u more, na neodređenoj lokaciji južno od Kopenhagena", saopšteno je iz policije.

Madsen je prvobitno negirao optužbe za ubistvo iz nehata, tvrdeći da je novinarka napustila podmornicu u Kopenhagenu, pre nego što je podmornica potonula.

On je uhapšen nekoliko sati nakon što je njegova podmornica, teška 40 tona i skoro 18 metara duga, potonula kod istočne obale Danske.

Alo.rs

Foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter