Izvor:
03.09.2017 u 19:15
0

OGLASIO SE TRAMP: Predsednik SAD poslao oštru poruku Severnoj Koreji!

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je nuklearna proba Severne Koreje "neprijateljska i opasna" po SAD.

"Severna Koreja izvela je veliku nuklearnu probu. Njihove reči i akcije nastavljaju da budu veoma neprijateljske i opasne po SAD. Severna Koreja je odmetnička nacija koja je postala velika pretnja i sramota za Kinu koja pokušava da pomogne, ali sa malo uspeha", napisao je Tramp na Tviteru.

Severna Koreja izvela je danas probu hidrogenske bombe, pet puta jače od one bačene na Nagasaki, čija detonacija je izazvala dva potresa sa Korejskom poluostrvu.

izvor/kurir.rs

foto/arhova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter