Izvor:
23.06.2016 u 03:31
0

TRAMP: Hilari je prvoklasan lažov, njena pobeda bi bila KATASTROFA za američku ekonomiju

Donald Tramp, najizvesniji kandidat Republikanske partije za predsednika SAD oštro je danas kritikovao svoju rivalku iz redova demokrata Hilari Klinton, rekavši da je "prvoklasan lažov" te da nije u stanju da bude predsednik.

Hilari Klinton je možda najkorumpiranija osoba koja se ikad kandidovala za predsednika – rekao je on u govoru u "Tramp SoHo", svom hotelu sa pet zvezdica na Menhetnu u Njujorku.

Ona je lažov koji je "usavršila politiku ličnog profita i krađe" i kojoj nedostaje sposobnost procene da bi mogla da bude prva žena vrhovni komandant u SAD, dodao je on. Tramp je tako reagovao na jučerašnju kritiku Hilari Klinton koja je rekla da bi njegova pobeda bila katastrofa za američku ekonomiju.

Upozorila je da se svi ekonomisti, bilo da su desno, levo orijentisani ili su pripadnici centra, slažu u tome da bi Tramp vratio SAD u recesiju. Ona je, takođe, ponovila da je Tramp po temperamentu nepodoban da vodi zemlju. Tramp je, s druge strane, rekao da je ulog veliki opisujući sebe kao inovativnog mislioca koji će zaštititi američke radnike od sistema koji su uspostavili karijerni političari poput Klintonove.

Njena "sramna" spoljna politika koštala je Ameriku hiljade života i triliona i triliona dolara – rekao je Tramp aludirajući na podršku Klintonove invaziji SAD na Avganistan i Irak.

Tanjug
Foto: Twitter/We Need Trump

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter