Izvor:
11.09.2017 u 02:48
0

CNN sa poplavljenih ulica Majamija tokom uragana uživo prenosio košmar: Probali su da voze i hodaju, nemoguće je! (VIDEO)

Si-En-En (CNN) usred uragana Irma! Snimci koji su zabeleženi najbolje svedoče o veličini katastrofe i njenim posledicama po Floridu.

Ekipa ovog kanala, uprkos razornim udarima ovog uragana, koji je na Floridi već odneo četiri života, a više od milion stanovništva ostavilo bez struje, izašla je na ulice Majamija.

Nameru da javnosti predstavi skroz poplavljeni grad, ekipu nisu odvratili ni prejaki udari vetra, visok nivo vode, a i pucanje njihovog kanala usled nedostatka signala.

Majami je totalno siv. Na ulicama se osim vode koja je na sve strane i počupanog drveća, nema ničeg.

Pred očima se samo klati ono drveće koje poslednjim atomima prkosi Irmi i udarima vetra od 160 do 215 kilometara na čas.

Pustoš je na sve strane.

Na ulicama nema žive duše. Svi ljudi su u domovima i skloništima. Retki su oni koji su se usudili da izađu na ulicu, ne bi li fotografisali prizor koji im je Irma priredila.

Nema ni automobila, kao da je grad ispražnjen.

Šetalištima i najprometnijim ulicama šetaju uraganom izazvane reke.

Svaka garaža, i svaka zgrada su potopljene. Voda je doprla do svakog ulaza.

Pogledajte video:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter