Izvor:
11.09.2017 u 12:36
0

„Ne može nam niko ništa“! Srbi jači od uragana, otišli na najpoznatiju plažu na Floridi usred kataklizme! (VIDEO)

Dok se uragan Irma približavala Floridi, Branko sa ćerkom Natalijom iz Srbije koji trenutno žive na Floridi, odlučili su da posete plažu Sijesta Ki usred nevremena.

Udari vetra bili snažni, na plaži nije bilo žive duše, ali Branku i Nataliji nije predstavljalo problem da sa jedne od najboljih plaža u Americi poruče svojim prijateljima u Srbiji da su dobro i da ne trebaju da brinu za njih.

Kažu da spremno čekaju uragan koji se nalazi najviše na 200 km južno od njih.

Očekuju da će kasnije na tom mestu biti veliki talasi, pa su pre velikog udara došli da obiđu plažu.

Komentari na njihov snimak su puni pozitivne energije. Ljudi im šalju poruke podrške i oduševljeni su što pričaju na srpskom.

Ima i onih koji im poručuju da što pre beže odatle.

Podsećamo, da je Sijesta Ki najbolja plaža u Americi jer je poznata po najbeljem kvarcnom pesku. Godine 2017. ponela je titulu najbolje plaže,

Pogledajte video:

Telegraf
Foto: Facebook/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter