Izvor:
15.09.2017 u 22:25
0

PLANIRAO SAVRŠEN ZLOČIN: Ubio ženu, pa namestio da uragan odnese njeno telo, ali ga je jedan detalj odao!

Bivši muž Kristal Mekdauel (37), koja je nestala dan pre nego što je uragan Harvi udario u Hjuston, pojavio se pred sudom gde je priznao ubistvo.

Kristal je živela sa bivšim mužem, Stivenom, jer su njenoj kući bili radovi. Međutim, ona se zabavljala sa drugim muškarcem nekoliko nedelja. Sumnja se da je Stivenova ljubomora upravo i bila motiv ubistva.

Stiven (44) je priznao policiji da je svoju bivšu suprugu zadavio u dnevnoj sobi, dok su njihova deca stara 8 i 5 godina spavala u susednoj sobi. Poslednji put je viđena upravo pre nego što je krenula kod Stivena kako bi pokupila decu posle vikenda kojeg su provela kod oca.

Zločin se dogodio neposredno pre udara uragana Harvi.

– Mislim da je Stiven dobro znao šta radi. Znao je da dolazi oluja i nadao se da će mu ona pomoći da sakrje tragove. Nije mogao da podnese činjenicu da ga Kristal više ne voli – rekao je Kristalin dečko Paul.

Stiven je policiji priznao sve detalje zločina, pa je tako rekao da je da je telo bacio u šumu. Stiven je, nakon što je zadavio suprugu, pod okriljem noći odneo telo u šumu, gde ga je plitko zakopao, nadajući se da će uragan učiniti ostalo.

Čak je i učestvovao u potrazi za suprugom, zajedno sa pripadnicima Nacionalne garde i policijom Hjustona.

Stiven je otkriven nakon što je policija, četiri dana posle Kristalinog nestanka, pronašla njen automobil na poplavljenom parkingu ispred motela.

Istragom je utvrđeno da je automobil na parking dovezao Stiven, posle pregleda kamera za nadzor. Ubica je prethodno policiji rekao da se "njegova žena sama odvezla u nepoznatom pravcu".

Policija je u prvi mah poverovala u njegovu priču, ali su snimci kamere i Stivenovi otisci na volanu otkrili pravu istinu.

Stivenu je određen pritvor, i preti mu doživotna zatvorska kazna, dok su deca smeštena kod rođaka.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twiiter/Tan Radford

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter