Izvor:
18.09.2017 u 21:34
0

Penzioner je ležao u nesvesti na podu banke, a oni su ga preskakali: Za svaki minut ignorisanja, kazna im je rasla za 500 evra!

Nemački sud kaznio je danas troje ljudi jer nisu hteli da pomognu penzioneru koji je u nesvesti ležao na podu banke, već su ga obilazili, pa čak i preskakali.

Slučaj koji se dogodio pre gotovo godinu dana zabeležen je i kamerom, preneo je AFP.

Na snimku se vidi kako se penzioner star 83 godine onesvestio i udario glavom o pod, da bi potom ležao bez svesti ispred bankomata u banci u zapadnom nemačkom gradu Esenu.

– Niko nije želeo da pomogne – rekao je sudija Karl-Peter Vitenberg kada je izricao novčane kazne od 3.600 evra 39-godišnjoj ženi i dvojici muškaraca starih 55 i 61 godinu.

Dvoje optuženih izjavilo je na suđenju da su mislili da je 83-godišnji penzioner beskućnik ili da je zaspao.

Penzioner je, inače, ležao na podu banke sedam minuta, odnosno sve dok jedan od klijenata banke nije kontaktirao hitnu pomoć, koja je došla nakon 20 minuta i prevezla čoveka u bolnicu.

On, međutim, nije ni dolazio svesti i nakon nedelju dana je preminuo u bolnici, a kako su rekli lekari, to bi se dogodilo i da je dobio lekarsku pomoć odmah nakon pada.

Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter