Izvor:
19.09.2017 u 01:26
0

Si i Tramp složni: Povećati pritisak na Severnu Koreju!

Predsednici Kine i Sjedinjenih Američkih Država, Si Ðinping i Donald Tramp, složili su se večeras da treba povećati pritisak na Severnu Koreju, saopštila je Bela kuća.

Tramp i Si su telefonom razgovarali o "kontinuiranom prkošenju međunarodnoj zajednici od strane Severne Koreje i njenim nastojanjima da destablizuje severoistok Azije", saopštila je Bela kuća.

Dvojica lidera posvećeni su povećanju pritiska na Severnu Koreju energičnom primenom rezolucija Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija, dodaje se u saopštenju, preneo je AFP.

Kineska agencija Sinhua ranije je objavila da je Si je rekao američkom predsedniku da dve zemlje imaju velike zajedničke interese, navela je Sinhua.

Kineska novinska agencija je izvestila i da su dvojica predsednika razgovarala o predstojećoj Trampovoj poseti Kini, preneo je Rojters.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter