Izvor:
29.04.2016 u 15:22
0

NEREDI: Sukobi zbog TRAMPA

Oko 20 demonstranata uhapšeno je na jugu Kalifornije tokom protesta održanog ispred hale u kojoj je republikanski favorit na američkim predsedničkim izborima Donal Tramp održao miting i obećao pristalicama da će, ako bude bio izabran, zauzeti čvrst stav prema ilegalnoj imigraciji.

Demonstranti su u Kosta Mesi u Kaliforniji razbili staklo na jednom policijskom vozilu i blokirali saobraćaj dok je policija pokušavala da ih rastera, javili su lokalni mediji.

Kako se navodi, 20 ljudi je privedeno, ali niko nije povređen.

Tramp je na mitingu rekao da će zauzeti čvrst stav prema ilegalnim imigrantima tako što će izgraditi zid na granici između Meksika i SAD, preneo je Rojters, napominjući da je ovo popularna tema njegove kampanje.

Prema Trampovim rečima, zid će sprečiti da droga ulazi u SAD.

"Droga truje našu omladinu i druge ljude i mi ćemo to zaustaviti", istakao je Tramp.

Posle mitinga, lokalne televizije su emitovale snimke na stotine demonstranata koji su mahali meksičkim zastavama i nosili transparente protiv Trampa.

Jedan od demonstranata je nosio majcu sa okrvavljenim likom Trampa, a tu fotografiju je na Tviteru objavio novinar "Los Anđeles tajmsa".

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter