Izvor:
20.09.2017 u 17:29
0

Morgan Frimen u novoj „ulozi“: Žestoko napao Vladimira Putina! (VIDEO)

Komitet za istragu o navodnom ruskom mešanju u predsedničke izbore u SAD je objavio snimak u kom se “objašnjava Vladimir Putin“.

Uloga naratora u snimku je poverena slavnom glumcu Morganu Frimenu.

“Mi smo napadnuti. Mi smo u ratu. Bivši špijun KGB, besan zbog propasti svoje domovine, pripremio je način za osvetu. Koristeći prednosti haotičnog stanja, on je napravio sebi put kroz hijerarhijski sistem postsovjetske Rusije i postao predsednik. Uspostavio je autoritativni režim i postavio metu na svog najvećeg neprijatelja – SAD“, govori Frimen.

U nastavku teksta navodi se da kao što je istina da je Putin bio špijun KGB, tako je i istina da tajno, koristeći sajber oružje, napada demokratije.

“Taj špijun je Vladimir Putin i ovo nije filmski scenario. Neophodno je da nam naš predsednik kaže istinu“, naveo je Frimen i potom izdeklamovao tekst koji bi Tramp trebalo da kaže Amerikancima.

b92.net
Foto: wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter