Izvor:
24.09.2017 u 14:58
0

Saudijska Arabija oborila raketu koja je poslata iz Jemena!

Saudijska Arabija saopštila je danas da je oborila balističku raketu koju su šiitski pobunjenici i njihovi saveznici iz Jemena ispalili na saudijski nacionalni praznik, prenosi AP.

Navodi se da je državna saudijska novinska agencija objavila da je meta rakete bio Hamis Mušait, grad na jugozapadu Saudijske Arabije u kojem se nalazi vazduhoplovna baza "Karlj Halid".

U saopštenju je navedeno da je raketa "presretnuta i uništena bez ikakvih žrtava", a da su saudijske snage kasnije napale lokaciju sa kojeg je u Jemenu lansirana raketa.

AP podseća da se koalicija, na čelu sa Saudijskom Arabijom, od marta 2015. u Jemenu bori protiv šiitskih pobunjenika poznatih kao Huti.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter