Izvor:
05.10.2017 u 14:07
0

OTKRIVENI SVI DETALJI O KRVNIKU IZ LAS VEGASA: Decenijama živeo tajnim životom i skupljao oružje!

U ovom trenutku nema dokaza koji bi ukazali da je pucnjava u Las Vegasu, u kojoj je ubijeno 58 osoba, bila terorizam, izjavio je specijalni agent američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) nadležen za slučaj Eron Rouz.

Istovremeno, policija Las Vegasa saopštila je da je Stiven Pedok, koji je odgovoran za najmasovniju pucnjavu u savremenoj istoriji SAD, pažljivo isplanirao napad i decenijama prikupljao oružje, dok je živeo tajnim životom.

Policija je, takođe, saopštila na konferenciji za novinare da je 317 od 489 ranjenih u pucnjavi u Las Vegasu pušteno iz bolnica, preneo je Rojters.

Rouz je rekao da su savezne vlasti ispitale devojku napadača i da "niko nije priveden kao osumnjičeni saučesnik", preneo je Rojters.

Partnerka napadača iz Las Vegasa Stivena Pedoka, Merilu Denli, izjavila je da ni slutila nije da njen partner planira krvoproliće.

"Stivena Pedoka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i tihog čoveka. Volela sam ga i nadala se mirnoj zajedničkoj budućnosti", navodi se u izjavi Merilu Denli (62) koju je pročitao njen advokat, prenosi AFP.

Denli se juče sastala sa agentima FBI koji žele da saznaju da li ona nešto zna o motivu napada.

Pedok je ubio 58 osoba pucajući sa 32 sprata Mendelej Bej hotela u Las Vegasu.

Prema izjavama zvaničnika, Pedok se ubio pre nego što je policija provalila u njegovu hotelsku sobu.

Islamska država preuzela je odgovornost za napad, međutim dokaza da je Pedok bio povezan sa islamistima nema. Policija smatra da je delovao sam.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter