Izvor:
27.06.2016 u 18:06
0

KAO U FILMU: Lopovi ukrali LUKSUZNE SATOVE vredne tri miliona evra!

Iz jednog pariskog skladišta su ukradena dva sefa sa luksuznim satovima vrednim tri miliona evra, objavili su danas izvori iz francuske policije.

Krađa se dogodila u pariskom 8. arondismanu, u skladištu švajcarskog proizvođača luksuznih satova "Rišar Mil", prenela je agencija AFP.

Jedan policijski izvor je naveo da sefovi u skladištu nisu bili ni za šta pričvršćeni. Lokalno stanovništvo je u sinoć obavestilo policiju da se oko skladišta odvija nešto sumnjivo.

U bogatijim kvartovima Pariza se nalazi veliki broj radnji i skladišta najpoznatijih svetskih brendova, pa su stoga tu česte pljačke i krađe.

Tako su u maju naoružani pljačkaši opljačkali butik robne marke "Šanel" u Parizu, a mesec dana ranije su kriminalci terencem uleteli u drugu radnju "Šanela" i odneli nekoliko skupih ženskih torbi.

Izvor:Tanjug
Foto:Twitter/Business Insider UK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter