Izvor:
11.10.2017 u 17:14
0

ODBILA DA OGOVORI: Tereza Mej nije želela da kaže da li bi glasala za Bregzit!

Britanska premijerka Tereza Mej odbila je da kaže da li bi glasala za Bregzit kada bi se održao još jedan referendum.

"Glasala sam iz dobrih razloga u to vreme, ali okolnosti se menjaju i mislim da bi svi trebalo da budemo usredsređeni na sprovođenje Bregzita i najboljeg posla", rekla je ona gostujući na LBC radiju, prenosi Rojters.

Mej, koja je rekla da je glasala za ostanak, početkom godine sazvala je opšte izbore kako bi ujedinila zemlju oko njene vizije Bregzita, međutim ona je tada izgubila parlamentarnu većinu.

Upitana da li bi sada glasala za izlazak Britanije iz Unije, ona je rekla da bi razmotrila sve i dodala da neće biti drugog referenduma.

Velika Britanija je i dalje podeljena oko Bregzita koji najviši britanski političai vide kao najvažniju odluku od Drugog svetskog radat.

Na referendumu održanom 23. juna 2016. godine, 51.9 odsto glasača koji su glasali podržali su odluku o izlasku Velike BVritanije iz EU.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter